2011. február 1., kedd

Legjobb androidos alkalmazások - Műsorújság, T-Home Set Top Box kompatibilitással

Sokféle Tv műsor alkalmazás létezik Androidra, én mégis a Műsorújság nevű T-Home programot mutatnám be, speciális funkciója miatt.







Haladjunk lépésről lépésre. Letöltése a Marketből a "musorujsag" keresőszó alkalmazásával történik - ingyenes.
Első indításkor egy kicsivel hosszabb ideig töltődik, mivel letölti a gyorsító adatbázisát,és erre figyelmeztet is. Rögtön a csatornák listáját láthatjuk, csoportosítva: Magyar, Film, Sport, Felnőtt, Zene, stb... 



Ha belépünk az egyik kategóriába, rögtön láthatjuk a csatorna nevét és az éppen futó műsort. Az adóra bökve láthatjuk a részletes és a további napok műsorait. Kedvenceket is csillagozhatunk, melyeket a "Kedvencek" menüben tekinthetünk meg.



Egy műsorhoz érve az alábbi szolgáltatások közül választhatunk:

  • Felvétel
  • Sorozat felvétel
  • Ne legyen felvétel
  • Értesítés 


Az első három csak T-Home előfizetőknek működik, ennek beállításáról később még beszélünk.

Speciális beállítások. Az "Egyéb" menüben megtekinthetjük a beállított értesítéseket és a műsorelőzetes lejátszási minőségét. Néhány műsornál ugyanis előzetest tekinthetünk meg.

T-Home regisztráció

Mint korábban említettem, ennek feltétele, hogy T-Home ügyfelek legyünk és rendelkezzünk felvételre alkalmas Set Top Box-szal.
1. Lépjünk be a T-Home TV profilunkba itt. Ha nincs, akkor regisztráljunk. Azt a mobilszámot adjuk meg, ami a PDA-nkban van!
2. Lépjünk be a Profil részbe, itt rendeljük hozzá a Set Top Box-ot. Ehhez szükségünk lesz a Box 20 jegyű azonosítójára, melyet az ügyfélszolgálaton kérhetünk le.
3. Mobil portál hozzárendelésnél adjuk meg mobilszámunkat, nyomjuk meg a hozzárendelést, és a kapott 4 jegyű PIN-t másoljuk meg a PDA-n a Műsorújság alkalmazás regisztráció részébe



Innentől kezdve bárhol vagyunk csak rábökünk egy műsorra és már be is állítottuk a felvételt. Feltétele az internetkapcsolat és a Set Top Box tükéletes beüzemelése, valamint standby vagy bekapcsolt üzemmód.


Kellemes időtöltést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése