2011. február 13., vasárnap

Legjobb androidos alkalmazások - Tapatalk, fórumozz könnyedén

Mindannyian szeretjük kihasználni - hiszen nem véletlenül tettünk szert rá - PDA-nk összes tulajdonságát, beleértve a böngészőt is. Általában a legtöbb tulajdonos fórumokat is látogat, változó célból. Programokat, játékokat keres, vagy lesi a legújabb főzött ROM-ot és aktívan részt vesz a kapcsolódó fórum diskurzusban. Az erre szakosodott Tapatalk segít nekünk a hatékony fórumozgatásban.


 Twitter

Egyetlen feltétele, hogy a megtekinteni kívánt fórum kompatibilis legyen a Tapatalkkal, de ez manapság már nem lehet probléma, mivel a fórum üzemeltetőinek érdeke, hogy olvasható legyem eme népszerű programmal, amit rengetegen használnak.

Indításkor e főmenüben - milyen meglepő:) - találjuk magunkat. Itt kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk tenni. Böngészhetünk a sok fórum között, kereshetünk célzottan, kedvenceinkhez juthatunk, megtekinthetjük a legújabb fórumokat.


Ha rátaláltunk a kedvencünkre, nincs más teendőnk, mint bejelentkezni vagy regisztrálni és a kedvencek közé tenni a csillag bejelölésével a kedvenc témáinkat.


Ezenkívül megtekinthetjük profilunkat, kereshetünk felhasználókra és megnézhetjük ki van éppen bejelentkezve.


A menü gombunk használatával eljuthatunk a beállításokig, ahol testre szabhatjuk a kinézetet, automatikus aláírást állíthatunk be, valamint meghatározhatjuk az új bejegyzések ellenőrzését és a figyelmeztető jelzéseket, illetve a gyakoriságot.


Letöltés (2,95 USD):
Kellemes fórumozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése