2011. március 4., péntek

Legjobb androidos alkalmazások - DroidCamX Wireless Webcam Pro

Ismét egy végletekig egyszerűen beállítható és használható, és mindezek ellenére nagyon okos alkalmazást mutatnék be. A Dev74Apps által fejlesztett DroidCamX Wireless Webcam Pro teljes értékű webkamera + mikrofon "kombót" biztosít számunkra és még egy kis meglepetést is haladóknak.

Twitter 

Használatához számítógépünkön futtatni kell a DroidCam Client programot, ami biztosítja a kapcsolatunkat Androidunkkal. A klienst a fejlesztő oldaláról szedjük le (Windows, Linux) és telepítsük fel természetesen. A telepítés és a beüzemelés menete kissé szájbarágósan van leírva, profik kihagyhatják! A PDA-nak és a PC-nek egyazon hálózaton belül kell lennie.

Telepítsük fel és indítsuk el a PDA-n és a PC-n a programot. Két kép fogad minket:

Android
 
PC

Dolgunk egyszerű, a PDA-n közölt IP-t és Portot másoljuk be a PC kliensbe, majd nyomjuk meg a Connetc gombot és MSN-en már ellenőrizhetjük is a tökéletes működést! 
A képek elég beszédesek, de feltűnhet valakinek az ADB mód. Ennek a fejlesztők örülhetnek, mert nem kell mostantól USB kábel segítségével "debugolni", mivel így Wi-Fi-n keresztül osztogathatjuk a parancsokat Androidunknak.

Beállítások képekben:

Figyelem. Ha nem az android oldali részt kapcsoljuk ki először, akkor Force Close hibát is kaphatunk, aminek persze sok jelentősége nincs. Az alkalmazás fekvő módban fut.

Letöltés (4.28 USD):









Ingyenes verzió:









Forrás: Dev74Apps

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése