2011. március 13., vasárnap

Legjobb androidos játékok - Cordy, a 3D-s mászkáló

A mászkálós, titkos kapcsolókat kereső, kapukat nyitogató, ellenség fejére ráugró alkalmazásokat már régóta ismerjük, akár 3D-ben is. Akik szeretik a "mászkálós játékok" stílust, annak csak javasolni tudom könnyű irányítása és megnyerő grafikája miatt a Cordy nevű, teljesen ingyenes játékot.






 Twitter

Ki ne ismerné a Pentium 1-es éra egyik emlékezetes játékát, a Pandemoniumot, ahol már 3D-ben ugrálhattunk, szaltózhattunk, de főleg rohangáltunk. A Pandemonium 2 3DFx verzió gépigénye ma már megmosolyogtató, de azért nosztalgiázzunk: Pentium 90MHz, Windows 95, 16MB RAM. A Pandemonium 1 megjelenése 1996. október 31. volt.

Pandemonium 1996-ból

A látott adtok alapján azonnal elvárjuk, hogy egy 1GHz-s (vagy még több), átlag 300-500MB RAM-mal rendelkező, kijelzőjét tekintve is maximumra törekvő (amoled, super amoled, lcd, stb.) androidos készülékünk egy ilyen játékkal könnyedén megbirkózzon. Elárulhatom, hogy nem fogunk csalódni. Kétféle grafika között választhatunk, egy egyszerű és egy HD megjelenítés közt. Bátran válasszuk a HD verziót!


A játék lényege, hogy irányítsuk Cordy-t, segítsünk neki egy kicsit felpörgetni a technikai szörnyszülött bolygóját, természetesen minden rejtett ösvény és titkos kapcsoló felfedezése mellett.


A gyártó figyelmeztet, hogy 2.3-at futtató Nexus S készülékeken váratlan leállások történhetnek. Javasolják, hogy mindenképp frissítsünk 2.3.3-ra.


Letöltés:









Kellemes felfedezést!

Forrás: androlib.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése