2011. március 21., hétfő

Legjobb androidos alkalmazások - CamTranslator, avagy használjuk kameránkat fordításra

Most egy kamerát és internetet használó programot mutatunk be, ami pillanatok alatt lefordítja nekünk a képernyőn látható szavakat. Csak a kamerát a szöveg elé kell tartani, fókuszálni és már írja is ki az eredményt. Lássuk kicsit bővebben, hogyan működik az IntSig CamTranslator alkalmazása!



A trial verziót javaslom kipróbálásra, majd ha elnyerte tetszésünk, akkor vásároljuk meg hozzá a licencet, amit apk formában kapunk szintén. Először telepítsük a trial programot, majd utána a licecne apk-t.
Elindítás után az alábbi kép fogad minket:

A baloldali szemre bökve kiválaszthatjuk, hogy manuális vagy autófókuszt szeretnénk. Az autófókusz számomra kényelmesebb. A kamera gombbal fényképet is készíthetünk, amit a saját CamTranslator mappában keressük, az SD-n. A pillanatmegállítóval felfüggeszthetjük a program működését anélkül, hogy be kellene zárnunk.



Abban a pillanatban, ahogy felismerte a szót, már írja is ki a fordítást (návod = utasítások). Csak a célnyelvet kell megadnunk, a fordítandót önmagától meghatározza. Ha mégsem, akkor segítsünk neki manuálisan.
A fordítás mellett látható lista ikonnal felvehetjük a szókincstárunkba a lefordított szavakat, amit a menü hardvergomb, majd a Vocabulary ikon megnyomása után tekinthetünk meg.



Külföldi (roaming) használat esetén legyünk körültekintőek, ha mobilnetet használunk!

Jó szórakozást!


Letöltés (trial):









License (4.49 USD):








Forrás: androlib.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése