2011. március 18., péntek

Legjobb androidos játékok - Live Holdem Poker Pro

Pókerezni gép ellen - véleményem szerint - egy idő után unalmas, és itt nem a pénznyerő automatáról beszélek. Főleg akkor unalmas, ha a gép már kiszámíthatóan játszik, illetve csal :-). Az ingyenes, online póker játékok az Androidon is elterjedtek, többel találkoztam már, de a Dragonplay Live Holdem Poker Pro játéka elnyerte a tetszésemet, mivel itt ember ember ellen küzdhet.

Telepítése a szokásos, majd ingyenes és gyors regisztráció után már be is léphetünk a virtuális póker-szentélybe. Induláskor kapunk nem kevés dohányt, amivel már rohanhatunk is az egyik asztalhoz és kedvünkre blöffölhetünk. Sajnos, akár naponta kaphatunk extra pénzt, ami egy kissé ront a játék komolyságán, mivel így kevésbé lesz megfontolt az ember, viszont színesebb lesz a játékstílusok palettája.

Belépés után az alábbiak közül választhatunk:

Én általában a "Texas Hold'em"-et játszom, kell egy kis idő, míg belevágok egy "Tournament" részbe. Itt látható a rangunk és a vagyonunk is. Ezt követően válasszunk egy megfelelő asztalt. A nagyobbaknál csak bizonyos szint elérése után foglalhatunk helyet, próbálkozzunk meg először valamelyik "Small Tables"-nél.
A "FIND ME A SEAT" gombra rábökve automatikusan elhelyez minket valamelyik asztalnál, ahol van szabad hely, de manuálisan is választhatunk.
Ezt követően határozzuk meg a csúszka segítségével, hogy mennyi pénzt kívánunk magunkkal vinni az asztalhoz, majd a zöld pipára bökve üljünk le.

Amint befejezik az épp aktuális kört, máris játékba kerültünk. A szabályok természetesen hivatalosak! Amennyiben egy játékos avatarjára bökünk, adhatunk ajándékot, és az ismerősök listába is fel tudjuk venni, ha jóváhagyja a partner is.
20 másodpercünk van a cselekvésre, amennyiben rajtunk a sor, utána a gép automatikusan akciózik helyettünk abban a körben.



Kellemes időtöltést!


Letöltés:









Forrás: androlib.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése