2011. április 13., szerda

Legjobb androidos alkalmazások - F1 2011 Timing App: Forma 1 élő

Mikor ez a cikk íródik, már túl vagyunk a 2011-es idény első két futamán, és a versenyzők és a szurkolók is egyaránt a kínai nagydíjra - egészen pontosan Shanghai-ra -  hangolnak. Természetesen a televízió adja vissza számunkra a megfelelő élményt (feltételezve, hogy nem jutunk ki minden futamra nézőként), de adódhat úgy is, hogy lekéssük a műsort, felvételről meg nem az igazi. Így aki szeretné az eseményeket "élőben" figyelni annak javaslom az F1 2011 Timing App-ot.

Twitter

Az alkalmazás indítása után hagyjuk, hogy frissítse az adatbázisát. Ez feltételezi, hogy internet kell a használatához. A mobilnet-érzékenyek teszteljék az adatforgalmat, mielőtt meglepetés éri őket, de elárulom, hogy hihetetlenül kevés adatforgalmat generál.

Elindítás után egy osztott képernyő előtt találjuk magunkat, de előtte kiírja másodpercre pontosan, hogy mennyit kell várnunk a következő futamig.


Innen teljes képernyős nézetre válthatunk. Ha a tenyérre bökünk, akkor az időeredményeket látjuk, ha elforgatjuk a PDA-t fekvő módba, akkor teljes képernyőn nézhetjük a versenyt, animálva. A két fullscreen nézet közt szintén a tenyér segítségével válthatunk. A "pálya nézetben" nagyíthatunk, forgathatunk, sőt, követhetünk is versenyzőt, ha a bal oldali listában a neve rövidítésére nyomunk.



Természetesen ha nincs futam, vagy edzés, akkor is szolgáltat nekünk különféle adatokat, érdekességeket az ügyes program.


Az alsó navigációs gombok segítségével megtekinthetjük a bajnokság állását (Info),


olvashatunk friss híreket (News),


vagy elvégezhetjük a testreszabást (Setup):


Figyelem! A 'vissza' navigációs gomb nem használható, a 'Home'-ra bökve pedig bezárjuk az alkalmazást!

Letöltés (32,66 USD):







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése